fredag 17 mars 2017

fredag.

Varje vecka är som en oöverskådlig period av tid och när jag når helgen kan jag inte förstå att ytterligare fem vardagar av mitt liv har passerat. Ett tag hade jag ett projekt där jag varje dag skrev ned vad jag hade gjort i min dagbok för att förstå mitt liv utifrån saker som händer och inte bara känslor jag känner. Nu har jag inte skrivit på flera dagar därför att jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din men om du inte vill ha mig så tänker jag inte gråta över det varje dag.

Jag känner att det går så himla bra med Lovis nu. Hon har varken legat och tryckt i badrummet eller fräst åt mig sedan innan veterinärbesöket. Igår tog jag henne försiktigt på huvudet och även om hon inte slog efter mig så uppskattade hon det inte. Imorse hade hon kissat i fåtöljen igen så jag tänker att det är mitt eget fel. Vet inte när jag ska våga ta bort plasten från den, men det känns som en liten uppoffring.

Imorgon ska jag vara ledig från alla mina hemtentor. Kanske läsa Hundarna i Lafayette Park. Jag har inte hunnit så långt, men jag tycker att dess tema gör den viktig. Det dör fortfarande nästan en arbetare i veckan i Sverige i arbetsrelaterade olyckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar